Töltött kenyér recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A hozzávalókból kelt tésztát dagasztunk, meleg helyen kétszeresére kelesztjük, majd deszkára tesszük, és jól átgyúrjuk.
Két részre vágjuk, kinyújtjuk, zsírozott kerek formába tesszük, megkenjük felvert tojással, rárakjuk. Jelen esetben sonkát, tűrt húst, főtt tojást (nem mértem az adagokat, mennyi volt).
Kinyújtjuk a másik tésztát, kicsivel nagyobbra, mint az elsőt, hogy egészen beborítsa a húsokat. Mielőtt rátesszük, azt a felét kenjük meg felvert tojással, amelyikkel beborítjuk, hogy ne váljon el a tölteléktől.
Az egészet lekenjük felvert tojással, és kedvünk szerint díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


