Töltött kenyér recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A hozzávalókból kelt tésztát dagasztunk, meleg helyen kétszeresére kelesztjük, majd deszkára tesszük, és jól átgyúrjuk.
Két részre vágjuk, kinyújtjuk, zsírozott kerek formába tesszük, megkenjük felvert tojással, rárakjuk. Jelen esetben sonkát, tűrt húst, főtt tojást (nem mértem az adagokat, mennyi volt).
Kinyújtjuk a másik tésztát, kicsivel nagyobbra, mint az elsőt, hogy egészen beborítsa a húsokat. Mielőtt rátesszük, azt a felét kenjük meg felvert tojással, amelyikkel beborítjuk, hogy ne váljon el a tölteléktől.
Az egészet lekenjük felvert tojással, és kedvünk szerint díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »