Tejfölös paprikás töltött párnák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 40 dkg lisztből készített, sós, hajtogatott, élesztős tészta
Töltelék:
- piros és sárga húsú paprika
- tejföl
Elkészítése:
Az elkészített tésztát kinyújtjuk. Kétfelé vágjuk, egymásra tesszük és tetszés szerinti darabokra vágjuk.
A párnák egyik felét megkenjük tejföllel, paprikával töltjük, majd a másik tésztalapot rátesszük és megnyomkodjuk a széleit.
Tojással megkenjük, köménymaggal megszórjuk és gőzös sütőben 200 fokon sütjük (a sütő aljába tegyünk vízzel teli tepsit).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »