Tejfölös paprikás töltött párnák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 40 dkg lisztből készített, sós, hajtogatott, élesztős tészta
Töltelék:
- piros és sárga húsú paprika
- tejföl
Elkészítése:
Az elkészített tésztát kinyújtjuk. Kétfelé vágjuk, egymásra tesszük és tetszés szerinti darabokra vágjuk.
A párnák egyik felét megkenjük tejföllel, paprikával töltjük, majd a másik tésztalapot rátesszük és megnyomkodjuk a széleit.
Tojással megkenjük, köménymaggal megszórjuk és gőzös sütőben 200 fokon sütjük (a sütő aljába tegyünk vízzel teli tepsit).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »