Szezámos ropogós recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 2-3 ek tejföl
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 púpos kávés kanál só
Elkészítése:
A hozzávalókat összedolgozzuk, majd négy cipót készítünk belőle. Amelyikkel éppen nem dolgozunk, azt betesszük a hűtőbe. A cipókat egy 20×30-cas sütőpapírra nyújtjuk, majd a tetejét megszórjuk szezám és köménymaggal. Felcsíkozzuk, majd a sütőpapírt egy tepsibe tesszük. 200 fokon 12 percig sütjük, és még melegen széttördeljük őket.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.