Sajtos-túrós stangli recept

Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg liszt
- 25 dkg túró
- kevés só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
- 5 dkg reszelt trappista sajt
- köménymag a tetejére
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit géppel összedolgozom pár perc alatt, és 20 percre hűtőbe teszem.
Ezután kinyújtom 1/2 cm vastag téglalappá. Megkenem tojással a tésztát, rászórom a reszelt sajtot és a köményt. Ezután derelyevágóval rudakat vágok belőle. Tepsibe sütésálló szilikonpapírt teszek, és erre rakom sorba a kis stanglikat.
Előmelegített sütőben 200 fokon 15-20 perc alatt készre sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »