Sajtos-túrós stangli recept
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg liszt
- 25 dkg túró
- kevés só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez - 5 dkg reszelt trappista sajt
- köménymag a tetejére
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit géppel összedolgozom pár perc alatt, és 20 percre hűtőbe teszem.
Ezután kinyújtom 1/2 cm vastag téglalappá. Megkenem tojással a tésztát, rászórom a reszelt sajtot és a köményt. Ezután derelyevágóval rudakat vágok belőle. Tepsibe sütésálló szilikonpapírt teszek, és erre rakom sorba a kis stanglikat.
Előmelegített sütőben 200 fokon 15-20 perc alatt készre sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

