Sajttal töltött rudacskák recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 7,5 dkg vaj
- 4 ek víz
- 7,5 dkg liszt
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 ek tejföl
Elkészítése:
A vajat és a vizet csipetnyi sóval felforraljuk, ha forr beleszórjuk a lisztet és addig főzzük míg el nem válik az edény falától. Levesszük a tűzről és állandó keverés mellett hozzáadjuk a tojásokat és jól elkeverjük. A masszát egy habzsákba tesszük és hosszúkás pálcikákat nyomunk egy kivajazott tepsibe, majd forró sütőben kisütjük és a tejföllel elkevert sajttal megtöltjük úgy, hogy vagy a szélét vágjuk fel és úgy töltjük meg,vagy a tetejére kenjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.