Sajttal töltött rudacskák recept

Hozzávalók:
- 7,5 dkg vaj
- 4 ek víz
- 7,5 dkg liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 ek tejföl
Elkészítése:
A vajat és a vizet csipetnyi sóval felforraljuk, ha forr beleszórjuk a lisztet és addig főzzük míg el nem válik az edény falától. Levesszük a tűzről és állandó keverés mellett hozzáadjuk a tojásokat és jól elkeverjük. A masszát egy habzsákba tesszük és hosszúkás pálcikákat nyomunk egy kivajazott tepsibe, majd forró sütőben kisütjük és a tejföllel elkevert sajttal megtöltjük úgy, hogy vagy a szélét vágjuk fel és úgy töltjük meg,vagy a tetejére kenjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »