Sajtos, vagy szezámmagos rudak recept
Hozzávalók:
- 1/2 kg liszt
- 1/2 kg margarin (nem hideg)
- 2 kis pohár tejföl
- só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A lisztet a margarinnal összemorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk, és 3 órát a hűtőben pihentetjük. Utána deszkán kinyújtjuk, és párszor lehet hajtogatni, de közben nem kell pihentetni. Ujjnyi hosszú rudakra vagdossuk, tepsibe rakjuk, megkenjük a tetejét tojással és reszelt sajtot, vagy szezámmagot szórunk rá, és úgy sütjük meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »


