Sajtos, vagy szezámmagos rudak recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg liszt
- 1/2 kg margarin (nem hideg)
- 2 kis pohár tejföl
- só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A lisztet a margarinnal összemorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk, majd folpackba csomagoljuk, és 3 órát a hűtőben pihentetjük. Utána deszkán kinyújtjuk, és párszor lehet hajtogatni, de közben nem kell pihentetni. Ujjnyi hosszú rudakra vagdossuk, tepsibe rakjuk, megkenjük a tetejét tojással és reszelt sajtot, vagy szezámmagot szórunk rá, és úgy sütjük meg.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »