Sajtos rúd recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 db kocka margarin (50 dkg a kettő együtt)
- 70 dkg liszt
- 1 kávés kanál só
- 14 evő kanál víz
- 2 evő kanál 10%-os ecet
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a tetejére
- sajt a tetejére
Elkészítése:
A hozzávalókat összedolgozzuk,éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap 0,5 cm-re nyújtjuk,tetszés szerinti rudakra vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk és megkenjük tojással a tetejét, majd megszórjuk sajttal és sütjük. 180 fokon 25-30 perc alatt kisül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »