Sajtos, medvehagymás, baconös stangli recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 csomag mirelit leveles tészta
- 1 csokor medvehagyma
- 20 dkg trappista sajt
- 15 dkg bacon
- 1 dl 20%-os tejföl
- só
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - szezámmag
Előkészítés:
A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. A bacont apróra vágjuk és kipirítjuk. A sajtot lereszeljük. A medvehagymát felaprítjuk.
Elkészítés:
Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal,a kipirított és leszűrt baconnel és az apróra vágott medvehagymával. Ráterítjük ma másik tésztalapot és derelye vágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk. A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

