Sajtos, medvehagymás, baconös stangli recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 csomag mirelit leveles tészta
- 1 csokor medvehagyma
- 20 dkg trappista sajt
- 15 dkg bacon
- 1 dl 20%-os tejföl
- só
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - szezámmag
Előkészítés:
A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk. A bacont apróra vágjuk és kipirítjuk. A sajtot lereszeljük. A medvehagymát felaprítjuk.
Elkészítés:
Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal,a kipirított és leszűrt baconnel és az apróra vágott medvehagymával. Ráterítjük ma másik tésztalapot és derelye vágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk. A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

