Sós linzer recept

Hozzávalók:
- 40 dkg sima liszt
- 40 dkg rétes liszt
- 2 csomag margarin (50 dkg)
- másfél evőkanál só
- ízlés szerint őrölt köménymag
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 15 dkg reszelt sajt
- egy- másfél pohár tejföl
Elkészítése:
A hozzávalókat összedolgozom ( lágy legyen a tésztája , ha nem elég a tejföl még egy kicsit rakni kell bele).
3/4-ed órát pihentetni kell, majd kinyújtom és a tojás fehérjét a tetejére kenem .
A tetejét megszóróm sajttal.
Előmelegített sütőben 180 fokon 25- 30 perc alatt megsütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »