Sajtroppancs recept
Hozzávalók:
- 20 dkg reszelt sajt
- frissen őrölt bors
Elkészítése:
Sütőpapírt teszünk a tepsibe vagy sütőlemezre. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A reszelt sajtot megszórjuk a borssal, majd tetszőleges méretű halmokat teszünk a tepsibe egymástól kb 5 cm távolságra.
Forró sütőben szép pirosra sütjük kb 5-7 perc alatt.
Kiváló levesbetétként krémlevesekhez vagy ropogtatnivalónak is kiváló.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


