Sajtroppancs recept

Hozzávalók:
- 20 dkg reszelt sajt
- frissen őrölt bors
Elkészítése:
Sütőpapírt teszünk a tepsibe vagy sütőlemezre. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A reszelt sajtot megszórjuk a borssal, majd tetszőleges méretű halmokat teszünk a tepsibe egymástól kb 5 cm távolságra.
Forró sütőben szép pirosra sütjük kb 5-7 perc alatt.
Kiváló levesbetétként krémlevesekhez vagy ropogtatnivalónak is kiváló.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »