Magos csík recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
- 1 kk só
- tökmag,napraforgó,lenmag,szezámmag
Elkészítése:
A margarint a lisztel elmorzsoljuk hozzáadjuk a tejfölt,sót és összegyúrjuk. 1 éjszakái a hűtőben pihentetjük. Másnap nagyon vékonyra elnyújtjuk. Megkenjük a tojással megszórjuk a magokkal derejevágóval csíkokra vágjuk forró sütőben sütjük.(tűpróbával ellenőrizzük)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »