Magos csík recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
- 1 kk só
- tökmag,napraforgó,lenmag,szezámmag
Elkészítése:
A margarint a lisztel elmorzsoljuk hozzáadjuk a tejfölt,sót és összegyúrjuk. 1 éjszakái a hűtőben pihentetjük. Másnap nagyon vékonyra elnyújtjuk. Megkenjük a tojással megszórjuk a magokkal derejevágóval csíkokra vágjuk forró sütőben sütjük.(tűpróbával ellenőrizzük)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »