Ropogós sárgarépás tallér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 közepes sárgarépa
- 15 dkg sajt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg liszt
- őrölt kömény
- 2 ek olaj
- csipet só
Elkészítése:
Lereszeljük a répát és a sajtot, hozzáadjuk a tojást és a lisztet. Alaposan összekeverjük és hozzáadjuk a köményt. Rudat formázunk és folpackban betesszük fél órára a fagyasztóba.
Előmelegítjük a sütőt és felkarikázzuk a rudat. Tepsibe tesszük. Megsütjük.
Tipp:
Nagyon egyszerű, sós finomság.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »