Sajtkrémes pogácsa recept

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy órát pihentetjük. Fél cm vastagra kinyújtjuk, kis pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, tojással megkenjük. Sütőpapíros tepsibe sorakoztatjuk és szép barnára sütjük 170 fokon.
A krémhez a tejen elkeverjük a lisztet, reszelt sajtot, a tojásokat és a sót. Lassú tűznél sűrűre főzzük. Ha levettük a tűzről belekeverünk 10 dkg margarint.
Amikor a krém kihűl akkor két pogácsa közé töltünk, amit egy kissé összenyomunk, hogy kicsit kifolyjon, majd a pogácsákat reszelt sajtban megforgatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »