Mamuka pogácsája recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 3 dkg élesztő
- 25 dkg margarin
- 2 dl tejföl
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 tk só
- 15 dkg sajt
Elkészítése:
A margarint elmorzsoljuk a liszttel. A tejfölben elkeverjük az élesztőt, ha megkelt,hozzáöntjük a liszthez. Adunk még hozzá 1db tojást 2tk sót. Lágy tésztát gyúrunk belőle. Nem kell pihentetni,sem keleszteni. Ujjnyi vastagra kinyújtjuk, rácsozzuk és kicsi pogácsákat szaggatunk belőle. Tepsibe rakjuk és a tetejét az egy felvert tojással megkenjük. A tetejére sajtot teszünk. Ez a pogásca nem dől el. Előmelegített, forró sütőben szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.