Lenmagos pogácsa recept

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS és 1 a kenéshez
- 1 cs instant élesztő
- 10 dkg zsír
- só
- 15 dkg tejföl
- lenmag ízlés szerint (vagy szezámmag)
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 15 percig pihentetjük. 1 cm vastagra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A pogácsákat megkenjük tojással és megszórjuk a lenmaggal vagy szezámmal. Megsütjük a 180 fokon előmelegített sütőben kb fél óra alatt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »