Juhtúrós sajtos pogácsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 25 dkg juhtúró
- csipet só
- sajt ízlés szerint
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A lisztet a margarint és a juhtúrót összegyúrjuk, megsózzuk. Egy órára a hűtőbe rakjuk. Lisztezett deszkán egy ujjnyi vastagra kinyújtjuk, kiszaggatjuk. Tepsibe rakjuk a kiszaggatott pogácsákat, megkenjük a kikevert tojással és megszórjuk sajttal. 180°-on 25-30 percig sütjük!
Sztori: Nekem azért tetszik ez a recept, mert hamar meg lehet csinálni, egyszerű és nem kell várni arra, hogy megkeljen a tészta, mert nincs is benne élesztő! Mindenki jó ízűen fogyasztja! Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »