Juhtúrós sajtos pogácsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 25 dkg juhtúró
- csipet só
- sajt ízlés szerint
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A lisztet a margarint és a juhtúrót összegyúrjuk, megsózzuk. Egy órára a hűtőbe rakjuk. Lisztezett deszkán egy ujjnyi vastagra kinyújtjuk, kiszaggatjuk. Tepsibe rakjuk a kiszaggatott pogácsákat, megkenjük a kikevert tojással és megszórjuk sajttal. 180°-on 25-30 percig sütjük!
Sztori: Nekem azért tetszik ez a recept, mert hamar meg lehet csinálni, egyszerű és nem kell várni arra, hogy megkeljen a tészta, mert nincs is benne élesztő! Mindenki jó ízűen fogyasztja! Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »