Pizzás kifli recept

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dkg élesztő
- 1 kis tejföl
- 25 dkg margarin
- kevés só
- pizza krém
- sajt
Elkészítése:
A lisztet, a tojás sárgát, az élesztő, tejfölt, margarint pici sóval összedolgozzuk és 20-25 percig állni hagyjuk.
4 cipót készítünk belőle, egyenként kinyújtjuk kerek formára, pizza krémmel megkenjük.
Cikkekre vágjuk, feltekerjük, tojásfehérjével megkenjük és sajttal megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »