Medvehagymás rudak recept

Hozzávalók:
- 500 g leveles tészta
- 5 medvehagyma
- 4 ek tejföl
- só
- őrölt fekete bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 100 g reszelt sajt
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtjuk, a medvehagymát apróra vágjuk. A tejfölt megízesítjük a sóval és őrölt fekete borssal.
A kisodort tészta egyik felét megkenjük a tejföllel és rászórjuk az apróra vágott medvehagymát. Betakarjuk a tészta másik felével.
Lekenjük a felvert tojással, és megszórjuk a reszelt sajttal. Tetszőleges formákra vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Forró sütőben kb. 10-13 perc alatt megsütjük.
A medvehagymás rudak kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 22 g
Zsír: 26 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »