Medvehagymás rudak recept
Hozzávalók:
- 500 g leveles tészta
- 5 medvehagyma
- 4 ek tejföl
- só
- őrölt fekete bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 100 g reszelt sajt
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtjuk, a medvehagymát apróra vágjuk. A tejfölt megízesítjük a sóval és őrölt fekete borssal.
A kisodort tészta egyik felét megkenjük a tejföllel és rászórjuk az apróra vágott medvehagymát. Betakarjuk a tészta másik felével.
Lekenjük a felvert tojással, és megszórjuk a reszelt sajttal. Tetszőleges formákra vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Forró sütőben kb. 10-13 perc alatt megsütjük.
A medvehagymás rudak kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 22 g
Zsír: 26 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »


