Medvehagymás rudak recept

Hozzávalók:
- 500 g leveles tészta
- 5 medvehagyma
- 4 ek tejföl
- só
- őrölt fekete bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 100 g reszelt sajt
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtjuk, a medvehagymát apróra vágjuk. A tejfölt megízesítjük a sóval és őrölt fekete borssal.
A kisodort tészta egyik felét megkenjük a tejföllel és rászórjuk az apróra vágott medvehagymát. Betakarjuk a tészta másik felével.
Lekenjük a felvert tojással, és megszórjuk a reszelt sajttal. Tetszőleges formákra vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Forró sütőben kb. 10-13 perc alatt megsütjük.
A medvehagymás rudak kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 22 g
Zsír: 26 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »