Medvehagymás rudak recept

Hozzávalók:
- 500 g leveles tészta
- 5 medvehagyma
- 4 ek tejföl
- só
- őrölt fekete bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 100 g reszelt sajt
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtjuk, a medvehagymát apróra vágjuk. A tejfölt megízesítjük a sóval és őrölt fekete borssal.
A kisodort tészta egyik felét megkenjük a tejföllel és rászórjuk az apróra vágott medvehagymát. Betakarjuk a tészta másik felével.
Lekenjük a felvert tojással, és megszórjuk a reszelt sajttal. Tetszőleges formákra vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Forró sütőben kb. 10-13 perc alatt megsütjük.
A medvehagymás rudak kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 22 g
Zsír: 26 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »