Medvehagymás ropi recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1/2 kg liszt
- 25 dkg margarin
- 1 csomag szalakáli
- 2 tk só
- 1 kis csokor medvehagyma
- 20 dkg reszelt sajt
- kb 1 pohár tejföl (3-4 ek)
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A lisztben elmorzsoljuk a margarint. Belekeverjük a szalakálit, a sót, a reszelt sajt felét és a felaprózott medvehagymát. Annyi tejfölt adunk hozzá, amennyivel jól összeáll a tészta.
Fél-egy cm-esre kinyújtjuk. Derelyevágóval rudakat vágunk belőle. Tojással megkenjük, tetejére sajtot reszelünk.
180 fokos előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük.
Forrás: https://izutazas.blogspot.hu
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.