Medvehagymás ropi recept
Hozzávalók:
- 1/2 kg liszt
- 25 dkg margarin
- 1 csomag szalakáli
- 2 tk só
- 1 kis csokor medvehagyma
- 20 dkg reszelt sajt
- kb 1 pohár tejföl (3-4 ek)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A lisztben elmorzsoljuk a margarint. Belekeverjük a szalakálit, a sót, a reszelt sajt felét és a felaprózott medvehagymát. Annyi tejfölt adunk hozzá, amennyivel jól összeáll a tészta.
Fél-egy cm-esre kinyújtjuk. Derelyevágóval rudakat vágunk belőle. Tojással megkenjük, tetejére sajtot reszelünk.
180 fokos előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

