Magropogós recept

Hozzávalók:
- 10 dkg magkeverék (szezám-, len-, napraforgómag, zabpehely, szeletelt mandula vegyesen)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 mk só
- 2 tk friss bazsalikom aprítva
Elkészítése:
A finomra aprított bazsalikomot és a sót belekeverjük a magkeverékbe, hozzáadjuk a felhabosított tojást. Összekeverjük
Sütőpapírral leterített sütőlapra kis halmokat rakosgatunk egy virág kiszúró formába, és lelapítjuk. 170 °C-ra előmelegített sütőben kb. 7-9 perc alatt megsütjük.
Ebből az adagból 9 db készült.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »