Lenmagvas rudak recept

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 25 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- só
Tetejére:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg lenmag
Elkészítése:
A hozzávalókat tálba tesszük és jól összegyúrjuk. Kicsit pihentetjük, majd kinyújtjuk ujjnyi vastagra és rudakat vágunk belőle.
A tetejét megkenjük tojással, majd megszórjuk lenmaggal 200 fokon kb 20 perc alatt szép pirosra sütjük.
Tipp:
Lenmag helyett szezámmaggal, köménymaggal vagy sajttal is megszórhatjuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »