Lenmagvas rudak recept

Hozzávalók:
- 25 dkg túró
- 25 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- só
Tetejére:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg lenmag
Elkészítése:
A hozzávalókat tálba tesszük és jól összegyúrjuk. Kicsit pihentetjük, majd kinyújtjuk ujjnyi vastagra és rudakat vágunk belőle.
A tetejét megkenjük tojással, majd megszórjuk lenmaggal 200 fokon kb 20 perc alatt szép pirosra sütjük.
Tipp:
Lenmag helyett szezámmaggal, köménymaggal vagy sajttal is megszórhatjuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »