Kolbászos tekercs recept

Hozzávalók:
- 40 dkg levelestészta
- 6 sült kolbász
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- köménymag ízlés szerint
- só
- 2 ek mustár
Elkészítése:
A levelestésztát kiolvasztjuk és téglalap alakúra nyújtjuk.
Kettévágjuk a tésztát és a kolbászokról lehúzzuk a bőrt.A tésztát megkenjük mustárral, majd a két szélére tesszük hosszában a kolbászokat és kétoldalról kezdjük feltekerni, addig míg össze nem találkoznak. Ezután a másik tésztával is így járunk el.
Hűtőbe tesszük 30 percre. Azután lekenjük felvert tojással, majd 1 cm-es darabokra felvágjuk és sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakosgatjuk őket. A tetejüket is megkenjük tojással, amit kicsit megsózunk és megszórjuk köménymaggal. 180 fokos sütőben készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »