Kolbászos tekercs recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 dkg levelestészta
- 6 sült kolbász
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- köménymag ízlés szerint
- só
- 2 ek mustár
Elkészítése:
A levelestésztát kiolvasztjuk és téglalap alakúra nyújtjuk.
Kettévágjuk a tésztát és a kolbászokról lehúzzuk a bőrt.A tésztát megkenjük mustárral, majd a két szélére tesszük hosszában a kolbászokat és kétoldalról kezdjük feltekerni, addig míg össze nem találkoznak. Ezután a másik tésztával is így járunk el.
Hűtőbe tesszük 30 percre. Azután lekenjük felvert tojással, majd 1 cm-es darabokra felvágjuk és sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakosgatjuk őket. A tetejüket is megkenjük tojással, amit kicsit megsózunk és megszórjuk köménymaggal. 180 fokos sütőben készre sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.