Kolbászos tekercs recept

Hozzávalók:
- 40 dkg levelestészta
- 6 sült kolbász
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- köménymag ízlés szerint
- só
- 2 ek mustár
Elkészítése:
A levelestésztát kiolvasztjuk és téglalap alakúra nyújtjuk.
Kettévágjuk a tésztát és a kolbászokról lehúzzuk a bőrt.A tésztát megkenjük mustárral, majd a két szélére tesszük hosszában a kolbászokat és kétoldalról kezdjük feltekerni, addig míg össze nem találkoznak. Ezután a másik tésztával is így járunk el.
Hűtőbe tesszük 30 percre. Azután lekenjük felvert tojással, majd 1 cm-es darabokra felvágjuk és sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakosgatjuk őket. A tetejüket is megkenjük tojással, amit kicsit megsózunk és megszórjuk köménymaggal. 180 fokos sütőben készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »