Kolbászos tekercs recept
Hozzávalók:
- 40 dkg levelestészta
- 6 sült kolbász
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - köménymag ízlés szerint
- só
- 2 ek mustár
Elkészítése:
A levelestésztát kiolvasztjuk és téglalap alakúra nyújtjuk.
Kettévágjuk a tésztát és a kolbászokról lehúzzuk a bőrt.A tésztát megkenjük mustárral, majd a két szélére tesszük hosszában a kolbászokat és kétoldalról kezdjük feltekerni, addig míg össze nem találkoznak. Ezután a másik tésztával is így járunk el.
Hűtőbe tesszük 30 percre. Azután lekenjük felvert tojással, majd 1 cm-es darabokra felvágjuk és sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakosgatjuk őket. A tetejüket is megkenjük tojással, amit kicsit megsózunk és megszórjuk köménymaggal. 180 fokos sütőben készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

