Borsos “sörperec” recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 45 dkg liszt
- 1 cs szárított élesztő
- 1,5 tk só
- 250 ml víz
Elkészítés:
A hozzávalókat egy keverőtálba tettem és 5 percig géppel dagasztottam. A kész tésztát 12 részre osztottam és a darabokból egyesével kis hengereket sodortam. Minden hengert hosszában kettévágtam úgy, hogy az egyik vége egyben maradjon. A kettéválasztott hengerek szárait egymással összecsavartam. Tepsiben, sütőpapíron, folpack alatt 30 percig kelesztettem. Sütőbe helyezés előtt (olíva) olajjal megkentem őket és frissen őrölt borssal, valamint sóval megszórtam. 200 fokon 20 percig sütöttem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.