Gombás, baconos, sajtos stanglik recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag mirelit leveles tészta /2x500g/
- 15 dkg bacon
- 50 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 20 dkg trappista sajt
- só
- őrölt bors
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- szezámmag
Elkészítése:
A bacont, vöröshagymát, gombát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
A bacont megpirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét.
A tésztákat vékonyra és egyforma nagyságúra nyújtjuk. Az egyiket megkenjük a gombás krémmel, megszórjuk a reszelt sajttal majd ráhelyezzük a másik lapot. Felvert egész tojással megkenjük, megszórjuk szezámmaggal és tetszőleges méretűre daraboljuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »