Gombás, baconos, sajtos stanglik recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 csomag mirelit leveles tészta /2x500g/
- 15 dkg bacon
- 50 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- 20 dkg trappista sajt
- só
- őrölt bors
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - szezámmag
Elkészítése:
A bacont, vöröshagymát, gombát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
A bacont megpirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét.
A tésztákat vékonyra és egyforma nagyságúra nyújtjuk. Az egyiket megkenjük a gombás krémmel, megszórjuk a reszelt sajttal majd ráhelyezzük a másik lapot. Felvert egész tojással megkenjük, megszórjuk szezámmaggal és tetszőleges méretűre daraboljuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

