Földimogyorós golyók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 40 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 1 kiskanál só
- fél dl tej
- 10 dkg pörkölt földimogyoró
- 10 dkg szezámmag
Elkészítése:
A lisztet, margarint, sütőport, tejet, sót egy egész tojást és 1 sárgáját összegyúrunk. Kis golyókat formálunk, majd mindnek a közepébe egy földimogyorót nyomunk.
1 tojás fehérjét habbá verünk csipet sóval. A golyókat belemártjuk, majd megforgatjuk szezámmagban és egy tepsibe rakjuk. 180 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »