Dédi töltött kiflije recept
Hozzávalók:
- 1 kg húsból pörkölt
- 6-8 db kifli
- 1-2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg sajt (reszelve)
- 1 nagy csokor petrezselyem
Elkészítése:
Pörköltet készítünk a húsból. ha elkészült ledaráljuk 1-2 főtt tojással. A kifliket ketté vágjuk, a belsejét kiszedjük, és a húshoz keverjük. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, és a reszelt sajt felét. Az egészet jól összekeverjük és a kiflikbe kanalazzuk. A tölteléket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A kifliket tepsibe sorakoztatjuk. ( A tepsit kicsit kiolajozzuk) A maradék sajtot a kiflikre szórjuk. Forró sütőben 3-4 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!!! Bármilyen maradék húsból elkészíthető!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

