Dédi töltött kiflije recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg húsból pörkölt
- 6-8 db kifli
- 1-2 db főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg sajt (reszelve)
- 1 nagy csokor petrezselyem
Elkészítése:
Pörköltet készítünk a húsból. ha elkészült ledaráljuk 1-2 főtt tojással. A kifliket ketté vágjuk, a belsejét kiszedjük, és a húshoz keverjük. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, és a reszelt sajt felét. Az egészet jól összekeverjük és a kiflikbe kanalazzuk. A tölteléket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A kifliket tepsibe sorakoztatjuk. ( A tepsit kicsit kiolajozzuk) A maradék sajtot a kiflikre szórjuk. Forró sütőben 3-4 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!!! Bármilyen maradék húsból elkészíthető!!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.