Sapka huszár recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 500 g leveles tészta
Töltelékhez:
- 15 dkg (trappista) sajt
- 500 ml tejföl
- bacon szalonna (ízlés szerint)
Elkészítése:
Reszeljük le a sajtot, adjuk hozzá a tejfölhöz. A bacon szalonnát szeleteljük fel apró darabokra és keverjük a sajtos tejfölhöz. Keverjük össze, a tésztát nyújtsuk ki és kenjük meg a tejfölös masszával. A krémmel töltött lapot csavarjuk fel, majd tegyük a sütőbe és 200 fokon süssük 15-20 percig.
Sztori: Egyszer sütni akartam valamit a fiamnak, de nem jutott eszembe semmi, így hát nekiálltam ezt megsütni és nagyon finom lett. Nem is kell hozzá sok minden és nagyon egyszerű elkészíteni, és nagyon ízletes.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »