Pizzás csiga recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 60dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 2db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- pici cukor
- 5 dkg élesztő
- kb. 2 dl tej
- 1 kk. szódabikarbóna
Töltelék:
- 1 nagy tubusos pizza krém
- 1 db csemegekukorica
- Tetejére:
- 15 dkg sajt
Elkészítése:
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal,hozzáadjuk a sót a szódabikarbónát,beleütjük a tojásokat a tejben felfuttatott élesztőt és gyenge tésztává gyúrjuk,duplájára kelesztjük.
Miután megkelt a tészta, kétfelé vesszük, és félujjnyi vastagra kinyújtjuk. Megkenjük a fél tubus pizza krémmel, és megszórjuk a féldoboznyi kukoricával, óvatosan feltekerjük, ha ezzel megvagyunk utána kb1-1,5 ujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe teszem és megszórom őket reszelt sajttal.170°c-ra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütöm. Ez alatt a tészta másik felét is előkészítem a sütéshez.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »