Pizzás csiga recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 60dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 2db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- pici cukor
- 5 dkg élesztő
- kb. 2 dl tej
- 1 kk. szódabikarbóna
Töltelék:
- 1 nagy tubusos pizza krém
- 1 db csemegekukorica
- Tetejére:
- 15 dkg sajt
Elkészítése:
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal,hozzáadjuk a sót a szódabikarbónát,beleütjük a tojásokat a tejben felfuttatott élesztőt és gyenge tésztává gyúrjuk,duplájára kelesztjük.
Miután megkelt a tészta, kétfelé vesszük, és félujjnyi vastagra kinyújtjuk. Megkenjük a fél tubus pizza krémmel, és megszórjuk a féldoboznyi kukoricával, óvatosan feltekerjük, ha ezzel megvagyunk utána kb1-1,5 ujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe teszem és megszórom őket reszelt sajttal.170°c-ra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütöm. Ez alatt a tészta másik felét is előkészítem a sütéshez.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »