Zöldborsós sertésjava recept

Hozzávalók:
- 60 dkg. sertés szűz
- 30 dkg. zöldborsó
- 10 dkg. vaj
- 4 dl. tej
- petrezselyemzöld
- 5 dkg. liszt
- só, cukor
Elkészítése: A húst felszeljük és kiklopfoljuk, megsózzuk. A felhevített vajba beletesszük, és félig megsütjük. Hozzáadjuk a zöldborsót, tovább pirítjuk, kevés vízzel felengedjük, sóval, cukorral ízesítjük. Amikor zsírjára pirul, meghintjük liszttel, és felengedjük tejjel. Beletesszük a petrezselymet, beforraljuk, majd párolt rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »