Zöldborsós sertésjava recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg. sertés szűz
- 30 dkg. zöldborsó
- 10 dkg. vaj
- 4 dl. tej
- petrezselyemzöld
- 5 dkg. liszt
- só, cukor
Elkészítése: A húst felszeljük és kiklopfoljuk, megsózzuk. A felhevített vajba beletesszük, és félig megsütjük. Hozzáadjuk a zöldborsót, tovább pirítjuk, kevés vízzel felengedjük, sóval, cukorral ízesítjük. Amikor zsírjára pirul, meghintjük liszttel, és felengedjük tejjel. Beletesszük a petrezselymet, beforraljuk, majd párolt rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.