Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zacskóban sült hús recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • Lehet különböző húsokból készíteni: sertés csülök, csirkecomb, szárny vagy akár pulykából is
    • a tűzdeléshez egy kis csík szalonna és
    • 1-2 gerezd fokhagyma
    • só,bors ízlés szerint
    • sütőzacskó

    Elkészítése:
    A húst megtűzdelem a szalonnával (amit előzetesen legalább 1 órára fagyasztóba teszek, mert úgy könnyebb vele bánni)és a fokhagymával, majd sózom borsozom. Tyúktojás nagyságú krumplikat megpucolok és egészben rakom be a sütőzacskóba.  A zacskóba előzőleg nagyon kevés étolajat öntök és “elkenem benne”. A zacskót lezárom, néhány lyukat szúrok rajta és sütőbe teszem. A hús nagyságától függően akár 1 órát (vagy többet) sütöm. Ha a végén nem szép piros a hús, a zacskót kivágom és néhány percre meg visszateszem a sütőbe.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá