Velő tojással recept
Hozzávalók:
- 50 dkg borjú, vagy sertésvelő
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- őrölt bors
Elkészítés:
A velőről minden hártyát lebontunk. Az olajban aranysárgára sütjük a finomra vágott hagymát, majd a velőt kis darabokra vágva belerakjuk. Erős lángon megsütjük, közben megkeverjük, hogy mindenütt jól megpuhuljon. A tojásokat simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és a velőre öntve, kevergetve addig sütjük, amíg a tojás meg nem kocsonyásodott. Azon frissiben tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

