Velő tojással recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg borjú, vagy sertésvelő
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A velőről minden hártyát lebontunk. Az olajban aranysárgára sütjük a finomra vágott hagymát, majd a velőt kis darabokra vágva belerakjuk. Erős lángon megsütjük, közben megkeverjük, hogy mindenütt jól megpuhuljon. A tojásokat simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és a velőre öntve, kevergetve addig sütjük, amíg a tojás meg nem kocsonyásodott. Azon frissiben tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.