Vajas-citromos bundában sült hús recept

Hozzávalók:
- 8 szelet hús(akár csirkemell, akár tarja, pulyka… stb)
- 2 citrom
- 12 dkg vaj
- liszt
- só, bors
Elkészítése:
A hússzeleteket besózzuk, borsozzuk. A vaj felét felolvasztjuk, összekeverjük a megmosott citromok lereszelt héjával és kifacsart levével, majd a hússzeleteket megmártjuk ebben a vajas-citromos pácban, megforgatjuk a lisztben. Egy serpenyőben egyenlő arányban melegítünk vajat és olajat, de csak épp, hogy legyen zsiradék benne. A hús mindkét oldalát megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »