Vajas-citromos bundában sült hús recept

Hozzávalók:
- 8 szelet hús(akár csirkemell, akár tarja, pulyka… stb)
- 2 citrom
- 12 dkg vaj
- liszt
- só, bors
Elkészítése:
A hússzeleteket besózzuk, borsozzuk. A vaj felét felolvasztjuk, összekeverjük a megmosott citromok lereszelt héjával és kifacsart levével, majd a hússzeleteket megmártjuk ebben a vajas-citromos pácban, megforgatjuk a lisztben. Egy serpenyőben egyenlő arányban melegítünk vajat és olajat, de csak épp, hogy legyen zsiradék benne. A hús mindkét oldalát megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »