Tüzes hús recept

Hozzávalók:
- 1 nagy hagyma
- olaj
- 1 kg sertés/marhahús
- 2 dl ketchup
- 2 ek mustár
- pirospaprika
- chili paprika
- erős Pista
- csípős Piros Arany
- só
- bors
Elkészítése:
A hagymát üvegesre párolom, majd megszórom pirospaprikával. Ráteszem az apróra kockázott húst,sózom, borsozom, ráöntöm a ketchupot és a mustárt. Lefedve főzöm, vízzel néha pótolom az elvesztett vizet.
Amikor már félig puhul a hús ízesítem a csípős dolgokkal.
Amikor már puhul a hús ízlés szerint ízesítjük a csípős fűszerekkel.
Tipp:
A legfinomabb knédlivel!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »