Tüzes hús recept

Hozzávalók:
- 1 nagy hagyma
- olaj
- 1 kg sertés/marhahús
- 2 dl ketchup
- 2 ek mustár
- pirospaprika
- chili paprika
- erős Pista
- csípős Piros Arany
- só
- bors
Elkészítése:
A hagymát üvegesre párolom, majd megszórom pirospaprikával. Ráteszem az apróra kockázott húst,sózom, borsozom, ráöntöm a ketchupot és a mustárt. Lefedve főzöm, vízzel néha pótolom az elvesztett vizet.
Amikor már félig puhul a hús ízesítem a csípős dolgokkal.
Amikor már puhul a hús ízlés szerint ízesítjük a csípős fűszerekkel.
Tipp:
A legfinomabb knédlivel!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »