Töltött tök recept
Hozzávalók:
- 1 kg. spárgatök
- 30 dkg. darált hús
- 10 dkg. rizs
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 dl. tejföl
Recept: A tököt hosszában félbevágjuk, héjától és belsejétől megtisztítjuk. A húsból és a rizsből tölteléket készítünk, hozzáadjuk a tojást, fűszerezzük, és a tök belsejébe töltjük. A tököt kikent lábasba kevés sós vízbe, addig pároljuk, amíg megüvegesedik, megpuhul. Tejföllel leöntve tálaljuk
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »

