Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sertésborda Budapest módra recept

Sertésborda Budapest módra
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
    • 20 dkg csirkemáj
    • 40 dkg gomba
    • 20 dkg zöldborsó
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 2 fej vöröshagyma
    • 2 db tv paprika
    • 2 db paradicsom
    • étolaj
    • őrölt fekete bors
    • 1 tk pirospaprika
    • ételízesítő
    • grill fűszer

    Elkészítése:
    A hús szeleteket kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Ha a leve elpárolgott, rátesszük csirkemájat és gyorsan átpirítjuk. Beletesszük a zöldborsót, paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt készre pároljuk. Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk. Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá