Rozmaringos tyúkpörkölt nokedlivel recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 tyúk
- 4 fej vöröshagyma
- olaj
- őrölt csemege paprika
- só
- bors
- delikát
- morzsolt rozmaring
- 2 tk erős Pista
- 1 zöldpaprika
- 1 paradicsom
- 4-5 ek lecsó
Elkészítése:
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. Ezt követően hozzáadjuk a darabolt tyúkhúst és felengedjük vízzel. Sóval, borssal, delikáttal, majd rozmaringgal ízesítjük. Hozzáadjuk az erős Pistát, a zöldpaprikát és a paradicsomot, majd amikor felfőtt beletesszük a lecsót is, és a húst puhára főzzük.
Amikor elkészült, nokedlivel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

