Chilis babos sertéspörkölt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4-5 fej vöröshagyma
- pici étolaj
- 1-2 kiskanál csemege pirospaprika
- fél üveg lecsó
- 1 erős chilis bab konzerv
- 60-70 dkg sertéscomb
- só
- bors
Elkészítése:
Apróra vágom a vöröshagymát és kevés olajon megfonnyasztom. Rászórom a pirospaprikát és belerakom az apró kockára vágott sertéscombot. Sózom, borsozom. Amikor félig puhára főtt ráöntöm a fél üveg lecsót /lehet házilag készített, vagy boltban vásárolt/ majdnem készre főzöm és a legvégén öntöm hozzá a chilis babot, azzal már csak össze kell picit főzni. Ízlés szerint tálalható. Nálunk van, aki kenyeret, van, aki rizst eszik hozzá. Gyors és pikáns étel. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

