Texasi töltött húsgombóc recept

Hozzávalók:
- 60 dkg sertés, vagy marhahúsból készült vagdalt húsmassza
- 4 nagy kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- paradicsommártás
- 2 kockasajt
- a sütéséhez bőven olaj
Elkészítés:
A vagdalthús-masszát négyfelé osztjuk, és mindegyikbe egy megtisztított kemény tojást csomagolunk. A húsgombócokat bő, forró olajban megsütjük, tűzálló tálra szedjük, paradicsommártással leöntjük. Végül a kockasajtokat meleg vízbe mártott késsel félbevágjuk, mindegyik fasírtra egy szeletet fektetünk, és csak annyi időre toljuk a sütőbe, amíg a sajt a tetejére rá nem olvadt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »