Texasi töltött húsgombóc recept
 
                            Hozzávalók:
- 60 dkg sertés, vagy marhahúsból készült vagdalt húsmassza
- 4 nagy kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- paradicsommártás
- 2 kockasajt
- a sütéséhez bőven olaj
Elkészítés:
A vagdalthús-masszát négyfelé osztjuk, és mindegyikbe egy megtisztított kemény tojást csomagolunk. A húsgombócokat bő, forró olajban megsütjük, tűzálló tálra szedjük, paradicsommártással leöntjük. Végül a kockasajtokat meleg vízbe mártott késsel félbevágjuk, mindegyik fasírtra egy szeletet fektetünk, és csak annyi időre toljuk a sütőbe, amíg a sajt a tetejére rá nem olvadt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

