Texasi töltött húsgombóc recept

Hozzávalók:
- 60 dkg sertés, vagy marhahúsból készült vagdalt húsmassza
- 4 nagy kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- paradicsommártás
- 2 kockasajt
- a sütéséhez bőven olaj
Elkészítés:
A vagdalthús-masszát négyfelé osztjuk, és mindegyikbe egy megtisztított kemény tojást csomagolunk. A húsgombócokat bő, forró olajban megsütjük, tűzálló tálra szedjük, paradicsommártással leöntjük. Végül a kockasajtokat meleg vízbe mártott késsel félbevágjuk, mindegyik fasírtra egy szeletet fektetünk, és csak annyi időre toljuk a sütőbe, amíg a sajt a tetejére rá nem olvadt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »