Tepsis hús recept

Hozzávalók:
- 1kg sertés karaj ( vagy bármilyen hús ami akciós)
- 2kg burgonya
- 3db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- 0,5dl tejföl
- 20dkg trappista sajt.
A karajt kiklopfolom és megszórom foghagyma fűszerkeverékkel, és lisztbe meg tojásba mártva megsütöm. A burgonyát meg pucolom, és karikára vágva megfőzöm, ha készen van, egy tepsiben elkezdem lerakni. Egy sor burgonya rá a kisült hús aztán megint a burgonya. Meglocsolom kevés olajjal, és a sütőben megsütöm. Amikor már szép piros akkor rákenem a tejfölt és megszórom a reszelt sajttal, ezután még pár percig sütöm. Nagyon finom és laktató étel. Tejfölös uborkasalátával az igazi.
A receptet küldte: Dancsi Ildikó.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »