Temesvári sertésborda recept

Hozzávalók:
- 6 szelet karaj
- 1 fej vöröshagyma
- foghagyma
- 50 dkg zöldbab
- só,bors,pirospaprika
- 1 tk őrölt kömény
- 1 dl tejföl
- 1 dl főzőtejszín
Elkészítése:
Húst kiklopfolom, sóval,borssal fűszerezem. Mindkét oldalát hirtelen pirosra sütöm, majd félreteszem. Visszamaradó olajban megpirítom a hagymát és a fokhagymát. Pirospaprikával elkeverem. Zöldbabot hozzáadom és annyi vizet öntök rá,hogy teljesen ellepje. Sóval borssal,köménymaggal ízesítem és lefedve puhára párolom. Tejfölt és tejszínt simára keverem kevés liszttel és a megpuhult zöldbabra öntöm és felforralom. Húsra halmozva tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »