Tejfölös hús recept

Hozzávalók:
- 50 dkg hús (comb, tarja, karaj, bármi jó)
- 1 nagy doboz tejföl(0,5kg)
- 1 paradicsom (el is hagyható)
- 1 közepes fej hagyma
- liszt
- olaj
Elkészítése: A hagymát olajban megpirítom, majd hozzáadom a paradicsomot és a felkockázott húst. Ha a hús egy picit megpirult felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje és megfőzöm. Körülbelül 1,5 óráig fő, de nem árt ránézni, hogy jó-e már. Ha megfőtt tejföllel és liszttel besűrítem. Tésztával tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »