Tejfölös hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg hús (comb, tarja, karaj, bármi jó)
- 1 nagy doboz tejföl(0,5kg)
- 1 paradicsom (el is hagyható)
- 1 közepes fej hagyma
- liszt
- olaj
Elkészítése: A hagymát olajban megpirítom, majd hozzáadom a paradicsomot és a felkockázott húst. Ha a hús egy picit megpirult felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje és megfőzöm. Körülbelül 1,5 óráig fő, de nem árt ránézni, hogy jó-e már. Ha megfőtt tejföllel és liszttel besűrítem. Tésztával tálalom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.