Tejfölös hús recept
Hozzávalók:
- 50 dkg hús (comb, tarja, karaj, bármi jó)
- 1 nagy doboz tejföl(0,5kg)
- 1 paradicsom (el is hagyható)
- 1 közepes fej hagyma
- liszt
- olaj
Elkészítése: A hagymát olajban megpirítom, majd hozzáadom a paradicsomot és a felkockázott húst. Ha a hús egy picit megpirult felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje és megfőzöm. Körülbelül 1,5 óráig fő, de nem árt ránézni, hogy jó-e már. Ha megfőtt tejföllel és liszttel besűrítem. Tésztával tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

