Tejfölös-füstölt sajtos karajszeletek recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéskaraj
- 1 pohár tejföl (375 g)
- 15 dkg füstölt sajt
- só
- őrölt bors
- delikát
- olaj
- rizs
Elkészítése:
A sertéskarajt fél cm vastagságúra szeleteljük és egy tepsibe helyezzük. Megszórjuk sóval, őrölt borssal és delikáttal. Kevés olajat locsolunk rá és egy pici vízzel felengedjük.
A tepsit alufóliával lefedjük és előmelegített sütőben 30-40 percig pároljuk. Ezt követően a húsokat megfordítjuk és tovább sütjük.
Amikor a hús megpuhult tetejére tejfölt teszünk, megszórjuk reszelt, füstölt sajttal és pár percre visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt megpirul.
Párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

