Tarja piros arannyal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg tarja /csont nélküli/
- törött bors
- só
- 5-6 gerezd fokhagyma
- piros arany
- olaj vagy zsír
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, nem kell klopfolni! Besózzuk, borsozzuk, majd egy edényben, kevés zsiradékon hirtelen átsütjük.
Az összes szeletet beletesszük az edénybe, rátörjük a fokhagymát, majd piros aranyat nyomunk rá. Felöntjük kb 1 dl vízzel, majd fedő alatt puhára főzzük. Ha puha levesszük róla a fedőt és zsírjára sütjük.
Hasáb burgonyával, savanyúsággal tálalom.
Tipp:
Évek óta ez az étel az egyik kedvencei közé tartozik a családomban. Egyszerű az elkészítése és nagyon finom. Én csípős piros aranyat használok, mert szeretjük a pikáns ízeket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »