Tarja piros arannyal recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 80 dkg tarja /csont nélküli/
- törött bors
- só
- 5-6 gerezd fokhagyma
- piros arany
- olaj vagy zsír
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, nem kell klopfolni! Besózzuk, borsozzuk, majd egy edényben, kevés zsiradékon hirtelen átsütjük.
Az összes szeletet beletesszük az edénybe, rátörjük a fokhagymát, majd piros aranyat nyomunk rá. Felöntjük kb 1 dl vízzel, majd fedő alatt puhára főzzük. Ha puha levesszük róla a fedőt és zsírjára sütjük.
Hasáb burgonyával, savanyúsággal tálalom.
Tipp:
Évek óta ez az étel az egyik kedvencei közé tartozik a családomban. Egyszerű az elkészítése és nagyon finom. Én csípős piros aranyat használok, mert szeretjük a pikáns ízeket.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.