Székely almás hús recept

Hozzávalók:
- 4 szelet rövidkaraj
- 5dkg margarin
- Pici só
- 1 dkg kakukkfű
- 2 db közepes nagyságú jonatán alma
- 2 dl. tejföl
- 3 teáskanál liszt
- 4 személyre rizs
Elkészítése:
A 4 szelet rövidkarajt kiklopfoljuk, az 5 dkg margarinon megpároljuk, ízesítjük a sóval, a kakukkfűvel, majd kiszedjük egy jénai tálba, majd a megmaradt léhez, hozzáadjuk a meghámozott kockára vágott almát-picit forrjuk, majd levesszük a lángról, és a tejföllel összekevert lisztel, behabarjuk, majd ráöntjük a jénaiban lévő húsra. 5-10 percig 180 fokos sütőben sütjük.Párolt rizzsel és zöldségekkel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »