Svéd sertésborda recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott sertésborda
- 20 dkg gomba
- 1/2 csomag zellerkrémlevespor
- 1 evőkanál olaj
- só
Elkészítés:
A kivert, megsózott hússzeleteket az olajban hirtelen kisütjük, kivesszük és melegen tartjuk. A zsírjában a felszeletelt gombát megpároljuk, sűrű zellermártással felengedjük, amelyet legegyszerűbb, ha tasakos zellerkrémlevesből készítünk, fele vízmennyiséggel. A gombát a mártásban öt percig pároljuk, majd a húsra öntjük, és jól átforraljuk. Sós vízben főtt burgonya illik hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.