Svéd sertésborda recept
Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott sertésborda
- 20 dkg gomba
- 1/2 csomag zellerkrémlevespor
- 1 evőkanál olaj
- só
Elkészítés:
A kivert, megsózott hússzeleteket az olajban hirtelen kisütjük, kivesszük és melegen tartjuk. A zsírjában a felszeletelt gombát megpároljuk, sűrű zellermártással felengedjük, amelyet legegyszerűbb, ha tasakos zellerkrémlevesből készítünk, fele vízmennyiséggel. A gombát a mártásban öt percig pároljuk, majd a húsra öntjük, és jól átforraljuk. Sós vízben főtt burgonya illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

