Süsü kedvence recept

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 db hegyes erős paprika
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek. mustár
- só
- 2 ek.mustár
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés:
A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát és a hagymát vékony karikákra szeleteljük.
Elkészítés:
A hússzeleteket megkenjük mustárral. A szeletek felét beborítjuk a hagyma és paprika szeletekkel majd ráhajtjuk a másik felét. Bepanírozzuk és bő olajban lassan kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »