Süsü kedvence recept

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 db hegyes erős paprika
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek. mustár
- só
- 2 ek.mustár
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés:
A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát és a hagymát vékony karikákra szeleteljük.
Elkészítés:
A hússzeleteket megkenjük mustárral. A szeletek felét beborítjuk a hagyma és paprika szeletekkel majd ráhajtjuk a másik felét. Bepanírozzuk és bő olajban lassan kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »