Süsü kedvence recept
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 db hegyes erős paprika
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek. mustár
- só
- 2 ek.mustár
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- A sütéshez:
- étolaj
Előkészítés:
A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát és a hagymát vékony karikákra szeleteljük.
Elkészítés:
A hússzeleteket megkenjük mustárral. A szeletek felét beborítjuk a hagyma és paprika szeletekkel majd ráhajtjuk a másik felét. Bepanírozzuk és bő olajban lassan kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

