Sonkás töltött tekercs recept

Hozzávalók:
- 8 szelet kicsontozott sertésborda
- 20 dkg darált, főtt füstölt hús
- 1 evőkanál olaj
- 2 dl tejföl
- 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- só
- majoránna
Elkészítés:
A hússzeleteket a darált, tejföllel lazított füstölt hússal megkenjük, és egyenként összegöngyöljük. A tekercseket megtűzzük vagy átkötjük, és az olajban megpirított hagymán megforgatva, majoránnával meghintve, puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét tejföllel gazdagítjuk. Rizzsel és savanyúsággal körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »