Sertésszeletek erdei gombával recept
Hozzávalók:
- 6 szelet sertéshús
- só
- bors
- liszt
- olaj a sütéshez
A raguhoz:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- vegyes erdei gombakeverék (fagyasztottat használtam, friss vagy üveges gombából is jó)
- 1 nagy sárga paprika
- 2 db paradicsom
- pirospaprika
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam. Lisztbe forgattam, majd forró olajban hirtelen átsütöttem.
A vöröshagymát apróra vágtam, olajon megpároltam, pirospaprikával megszórtam, vízzel felöntöttem, a szelet húsokat, a paprikát, a paradicsomot és a gombaféléket hozzátettem, és gyakori kevergetés mellett puhára főztem.
Ízlés szerint fűszerezzük, ha szükséges.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

