Sertésszelet, zöldborsóval recept
Hozzávalók:
- 4-5 szelet csontnélküli sertéskaraj
- 6dkg, zsír
- 80dkg. zöldborsó
- 4dkg. liszt
Elkészítése: A sertésszeleteket kiverjük, besózzuk és lisztbe mártva, forró zsíron mindkét oldalán átsütjük. A visszamaradt zsírjából, kevés vízzel pecsenyelevet készítünk, és a szeleteket visszahelyezve tovább pároljuk. A párolt zöldborsót a húshoz öntjük, kis vizet öntünk alá, és pár perc alatt összefőzzük. párolt rizst adunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

