Sertésszelet, zöldborsóval recept

Hozzávalók:
- 4-5 szelet csontnélküli sertéskaraj
- 6dkg, zsír
- 80dkg. zöldborsó
- 4dkg. liszt
Elkészítése: A sertésszeleteket kiverjük, besózzuk és lisztbe mártva, forró zsíron mindkét oldalán átsütjük. A visszamaradt zsírjából, kevés vízzel pecsenyelevet készítünk, és a szeleteket visszahelyezve tovább pároljuk. A párolt zöldborsót a húshoz öntjük, kis vizet öntünk alá, és pár perc alatt összefőzzük. párolt rizst adunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »