Sertésszelet, zöldborsóval recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4-5 szelet csontnélküli sertéskaraj
- 6dkg, zsír
- 80dkg. zöldborsó
- 4dkg. liszt
Elkészítése: A sertésszeleteket kiverjük, besózzuk és lisztbe mártva, forró zsíron mindkét oldalán átsütjük. A visszamaradt zsírjából, kevés vízzel pecsenyelevet készítünk, és a szeleteket visszahelyezve tovább pároljuk. A párolt zöldborsót a húshoz öntjük, kis vizet öntünk alá, és pár perc alatt összefőzzük. párolt rizst adunk hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.