Sertéssült zöldségekkel recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 60 dkg karaj
- 1 brokkoli
- 1 kígyóuborka
- olívabogyó
- 2 lila hagyma
- 3 paradicsom
- 1 kg sárga burgonya
- sertéssült fűszerkeverék
- étolaj
Elkészítése:
A húst kisebb szeletekre vágjuk, megszórjuk a fűszerekkel, és serpenyőben kevés olajon fehéredésig sütjük mindkét oldalát.
A zöldséget összevágjuk, hozzákeverjük az olívabogyót. A brokkolit rózsáira szedve sós vízben puhára főzzük. A brokkoli gyorsan megpuhul, nem kell sokáig főzni, villával, vagy késsel meg lehet nézni, hogy kellően puha-e.
A sárga burgonyát kockára vágjuk, és forró, bő olajban kisütjük. Amikor minden kész, tálalhatunk. A zöldségeket is meglocsoljuk a hús szaftjával. Gyorsan elkészíthető ebéd, jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


