Sertéssült zöldségekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg karaj
- 1 brokkoli
- 1 kígyóuborka
- olívabogyó
- 2 lila hagyma
- 3 paradicsom
- 1 kg sárga burgonya
- sertéssült fűszerkeverék
- étolaj
Elkészítése:
A húst kisebb szeletekre vágjuk, megszórjuk a fűszerekkel, és serpenyőben kevés olajon fehéredésig sütjük mindkét oldalát.
A zöldséget összevágjuk, hozzákeverjük az olívabogyót. A brokkolit rózsáira szedve sós vízben puhára főzzük. A brokkoli gyorsan megpuhul, nem kell sokáig főzni, villával, vagy késsel meg lehet nézni, hogy kellően puha-e.
A sárga burgonyát kockára vágjuk, és forró, bő olajban kisütjük. Amikor minden kész, tálalhatunk. A zöldségeket is meglocsoljuk a hús szaftjával. Gyorsan elkészíthető ebéd, jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »